söndag 8 juni 2008

Bröllop och bränna

Nu är helgen slut snart, men vilken helg det har varit. Fredagen bjöd på underbart väder, en heldag med picknick och mys på Djurgården med härliga vänner och lite party hos Henrik och Charlotta. Att bara få sitta på en filt en hel dag och umgås, det är livskvalité.

Lördag och söndag har inte varit sämre. Fortfarande med vädret på vår sida så har vi varit på Robert och Hannas underbara bröllop. I Rockelstads slott, vid vattnet sade de JA till varandra och bjöd på en underbar eftermiddag och kväll. Superhärlig miljö, det vackraste bröllop jag varit med på, roliga människor, god mat och underbart läge (kan inte sägas nog många gånger). Festen höll på till kl 0400 och då alla sov kvar på slottet kan man heller inte klaga på den frukost som serverades innan vi alla lade oss på bryggan mitt ute i vattnet och stekte bort baksmälla. Och årets första dopp är gjort och det var kallt!

Det blev ett perfekt avslut på en perfekt långhelg. Det enda man kan klaga på är väl då solbrännan som tagit ett hårt grepp om både mig och Jens. Vi liknar mer två kokta kräftor än något annat. Men man får väl skylla sig själv att man inte lär sig använda solskyddsfaktor.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Ser du ut som pappa nu eller? ;)

So´ sa...

det kan du ge dig på att jag gör :)