söndag 21 december 2008

Slutspel

Hade velat skriva VI VANN!!

Men istället får vi skriva - vi fick stryk, ska dock tilläggas att det var på straffar.

Vi starta matchen ganska bra men lite segt, de fick sen det första målet efter ca 10 minuter. Detta drog ned på självförtroendet något men vi hade ändå en kvart kvar att spela. Ca 5 minuter senare sätter jag den efter ett fin fint pass från John. Det står nu 1-2 (tjejmål = 2 mål) . Vi kämpar på, får upp farten och de är inte solklart bättre än oss. Vi ser möjligheten men sen får de ett till mål och vi har 2-2. En ställning som står sig ett par minuter innan vi får ett bortdömt mål gjort av John. Vi hade vinsten där i ett par hundradelar. Men matchen blåses av och vi har straffar framför oss.

Domaren missade dock att säga att det var sudden-straffar så när vi missade första och de satte sin var slutspelet över och vi ser istället fram emot serievinst nästa termin istället.

Så, nu får man trösta sig med Heartbreak Hotell och djungelvrål!