fredag 15 augusti 2008

SJ

SJ kommer aldrig få pris för att de är bäst på att hålla tider, det kan vi nog alla vara överens om. Dagens resa har inneburit inte mindre än 5 stopp på olika mindre glamorösa platser mellan Stockholm och Mora. Vi har stannat pga signalfel (trodde det bara kunde hända tunnelbanan för övrigt), försenade tåg framför, försenade tåg till plattformen, inväntande av passerande tåg och kommunikationsfel. Det kan med andra ord konstateras att SJs alla tåg borde snacka lite mer med varandra så de slipper mötas överallt och bara köra på. De borde dessutom se över sin tidtabell lite för att inte behöva stanna överallt för förbipasserande, försenade tåg.

Idag drabbade det inte mig allt för mycket då jag ändå skulle vänta i Borlänge på mitt byte i en timma, det blev istället förkortat till ca 35 minuter vilket jag inte gråter över. Dessutom bjuder Telia på gratissurf från väntsalen. Internet, trådlöst nätverk är en helt makalöst bra uppfinning....

1 kommentar:

Marianne sa...

Tur att du slapp vänta på nästa tåg! Tror inte SJ tar hand om en så som flygföretagen gör när man missar ett plan pga att det första är försenat.